Hizmet Dökümü Sayfası Neden Açılmıyor?


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; sosyal sigortacılık ilkelerine dayalı, etkin, adil, rahat erişilebilir, aktüeryal ve mali açıdan sürdürülebilir, çağdaş standartlarda sosyal güvenlik sistemini yürütmek amacıyla kurulan SGK’mu son günlerde site ziyaretçilerimizden çok yoğun bir halde mesajlar almamızın oldu. Vatandaşlar “esgm.Sgk.Gov.Tr” adresinin açılmadığı için sgk hizmet dökümü alma ve diğer tüm SGK uygulamalarında problemler yaşandığına dair şikayet mesajlarıydı.

Bizde bugün bu konuyu ele alarak siz kıymetli site misafirlerimizi bilgilendirmeyi hedefliyoruz.
Web internet sitemizden SGK’na ait tüm uygumaları yurttaşlarımızın anlayabileceği şekilde basit ve ergonomik şekilde anlatarak direk olarak SGK resmi sitesine bağlantı vererek sizlere rehberlik hizmeti veriyoruz. Fakat sosyal Güvenlik Kurumun internet sayfasında son günlerde yaşanan teknik sorunlar sebebi ile vatandaşlar hizmet dökümlerine erişmede problemlerle karşılaşarak mağduriyet yaşamaktadırlar. Bu sorun SGK’nın resmi sayfasının bir tek e-hizmet bölümünde yaşanmaktadır. Peki bu erişimim probleminin sebebi nedir ? Sizler için araştırdık.


Durumla İlgii SGK’dan açıklama
SGK’nın yaptığı açıklamaya göre e-Hizmetler bölümü sistem çalışması sebebi ile bakıma alınmıştır. Bakım ve iyileştirme çalışmaları bitinceye kadar hizmetlerinizi e-Devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Kamuoyuna duyurulur.

Nasıl Hizmet Dökümü Alabilirim
SGK’nun e-hizmetler bölümü bakıma alındığı için sistem girişi bu süreçde e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Tüm sgk sorgulamalarını ve işlemlerini aşağıdaki linki tıklayarak yapabilirsiniz. E-Devlet şifreniz yok ise öncelikle PTT’den e-devlet şifresi alınız. Web sayfamızda daha e-Devlet Şifresi nasıl Alını önceden konusunu ele alarak makalemizi siteye eklemiştik.

SGK Hizmet Dökümü için;

e-Devlet SGK Sorgulaması için Tıklayınız


Bağkur Hizmet Dökümü için;

Bağkur Sorgulama İşlemi İçin Tıklayınız
Erişmeye çalıştığınız uygulamalar varsa bizlere mevzunun altından bildiri yazarak bildirebilirsiniz. Size en kısa sürede e-Devlet üzerinden ilgili uygulamanın erişim sayfasını ileteceğiz.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İsteğe Bağlı Sigorta Nasıl Kapatılır Dilekçe Örneği

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sistemi Geçici İş Göremezlik İşveren İşlemleri

SSK Cep No Telefon Ekleme SGK